Tissit pornos

Seksi seppo naisen seksuaalinen kiihottuminen

seksi seppo naisen seksuaalinen kiihottuminen

vaikuttavat monet eri tekij t; esimerkiksi se, miten pirte on, seksuaalisen mielenkiinnon aste, erilaiset tunteet, mielikuvat ja seksuaaliset fantasiat. Koska fysiologisten reaktioiden tunnistamisesta on hy ty, k yn kuitenkin seuraavaksi l pi naisen sukuelinten reaktiot n iss eri vaiheissa Mastersin ja Johnsonin mallin mukaisesti. Sukupuolielimet ovat yleens lepotilassa. Niiden toimintaa s telee autonominen eli tahdosta riippumaton hermosto, joka puolestaan on yhteydess aivojen tunnekeskuksiin. Onko naisen seksuaalinen halu yht el imellist kuin Mist halu syntyy ja miten sit yll pidet n? Sukupuolielimet reagoivat eritt in herk sti rsykkeisiin varsinkin murrosi. Seksuaalinen kiihottuminen voi tapahtua melkein milloin vain ja miss tahansa. Usein sen syyn on tiukka, seksuaalikielteinen kasvatus, jossa ei ole annettu tilaa naisen oikeudelle nauttia, vaan seksi on leimattu likaiseksi. Naisella ei ole lupaa orgasmiin. Insesti ja seksuaalinen v kivalta ovat rajuimpia syit.

Halusta orgasmiin Miksi ihminen: Seksi seppo naisen seksuaalinen kiihottuminen

Kiihottavan ajatuksen myötä alkaa fyysinen kiihottuminen tai päinvastoin.  Sillä on omat polkunsa. Toiset sanovat tarvitsevansa ehdottomasti orgasmiinsa nimenomaan kokemuksen yhdynnästä, toiset taas eivät. Lisäksi mukana leikissä ovat hormonit ja aivojen kemia. Osa kiihottumisreaktiosta näkyy ja tuntuu ulkoisesti. Meredith Chiversille, että tuntematon mies oli heidän mielestän vähiten kiihottava.

Videos

Latina teen fucking at movies.

Nainen ja seksi parhaat: Seksi seppo naisen seksuaalinen kiihottuminen

Homomiehet taas reagoivat ainoastaan miesten väliseen seksiin. Leikkiä jatkettaessa kiihottuminen nousee uudelleen jopa useita kertoja. Tämä on kuitenkin ihan normaalia ja vaaratonta. Kiihottuminen voi molemmilla olla näkyvä tai tuntua esimerkiksi sukupuolielimissä. Toisten mielestä halu on biologisen kehityksen tulosta, sillä suvun jatkamiseksi ihmisellä täytyy olla halu harrastaa seksiä. Tutkijoilla on monenlaisia mielipiteitä asiasta. Sukupuolielimet reagoivat myös kiihottumiseen: Tytöillä rintojen pät saattavat jäykistyä, emätin kostuu ja häpyhuulet turpoavat ja alkavat punottaa. Läsnä oleminen seksin aikana tarkoittaa sitä, että ajatukset ja tunteet eivät ole muualla. Esimerkiksi stressi voi aiheuttaa ohimenevästi sen, että tavallisesti kiihottavat asiat eivät tunnukaan yhtäkkiä niin kiihottavilta. Useimmat naiset saavat orgasmin herkimmin juuri klitoriksen kautta. Emättimeen asetetun anturin mukaan kaikki kokeeseen osallistuneet naiset kuitenkin kiihottuivat välittömästi kaikesta, jopa apinoiden parittelusta. Oma mielikuvitus on paras kiihoke. Naisella emättimen seinämistä alkaa erittyä liukasta eritettä, joka kostuttaa emättimen ja toimii hyvänä liukuvoiteena. Sitten tulee aika toimia sen mukaan, millaiseksi tulkitsemme aistikokemuksen. Nainen seksi seppo naisen seksuaalinen kiihottuminen voi Hievasen mukaan itsekin olla tulppana seksiin syttymiselle, sillä alemmuudentunto ja ikävät ajatukset itsestä voivat istua sitkeässä. Seksuaalinen kiihottuminen voi tapahtua melkein milloin vain ja missä tahansa. Herkkua alkaa tehdä mieli, kun sitä ei ole pitkän aikaan saanut. Seksuaalinen motivaatio puolestaan ohjaa käyttäytymistä sen hetken tilanteessa. Se voi alkaa aivan yllättävissä tilanteissa, hetken ajatuksesta tai jopa kevyestä rintojen tai siittimen kosketuksesta. Miten sätelet mieleen tulvivia viestejä? Tällöin voi myös siemennestettä purkautua. Apinoiden parittelua miehet katsoivat kuin maisemakorttia.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *